Posted: Tem 13, 2019

Aspava ve Akkuş dan Değirmencioğlu'na Ziyaret

Son Zamanlarda bireysel branşlarda sporcularımız önemli başarılara imza atmaktadır.

Türkiye Yüzme Federasyonu’nun organize ettiği “Uluslararası Masterler Yaz Yüzme Şampiyonası’nda birçok farklı branşta başarı elde eden master yüzücülerimiz Osman Akkuş ve Caner Aspava Spor Dairesi Müdürü Alkan Değirmencioğlu’nu ziyaret etti. İzmir’de gerçekleştirilen organizasyonda ülkemizi başarı ile temsil eden yüzücülerimiz Alkan Değirmencioğlu’na bugüne kadar yapmış olduğu maddi ve manevi katkılardan dolayı teşekkür ettiler. Değirmencioğlu Caner Aspava ve Osman Akkuş’u başarılarından dolayı tebrik etti.

Devamı
Posted: Tem 8, 2019

Lala Mustafa Paşa Spor Salonu yenileniyor

Spor Dairesi Müdürlüğü, uzun yıllardır zemini değiştirilmeyen Doğu Akdeniz Üniversitesi Lala Mustafa Paşa Spor Salonu’nun zeminini değiştirme çalışmalarını başlattı.

Devamı
Posted: Tem 8, 2019

Çelebi'den Değirmencioğlu'na ziyaret

Ülkemizin yetiştirdiği başarılı voleybolcularımızdan Merve Çelebi, Spor Dairesi’ni ziyaret ederek elde ettiği başarılarda kendisine maddi manevi destek olan daire müdürü Alkan Değirmencioğlu’na teşekkür etti.

Devamı
Posted: Tem 2, 2019

Spor Masörü Yetiştirme Kursu açılıyor

Spor Dairesi Müdürlüğü tarafından Spor Masörü Yetiştirme Kursu yapılacağı duyuruldu. 

Devamı
Posted: Tem 2, 2019

Saha ilaçlanmalarına başlandı

Spor Dairesi Müdürlüğü’nün, futbol liglerinin tamamlanmasıyla birlikte tüm bölgelerde başlattığı saha bakım onarım çalışmaları tüm hızıyla devam ederken, mantar ve zararlılarla mücadele için de çalışma başlatıldı.

Devamı
RSS
12