Posted: Haz 26, 2018

Gönyeli Stadı'nın zemini için düğmeye basıldı!

Spor Dairesi Müdürlüğü, Gönyeli Spor Kulübü Başkan ve yönetim kurulunun istemi ve Gönyeli Belediyesi ile yapılan istişareler sonucunda, Gönyeli Stadı’nın yıpranan ve işlevini yitiren mevcut sentetik zeminini, doğal çim zemine dönüştürmek için çalışma başlattı.

Devamı
Posted: Haz 21, 2018

Değirmencioğlu, Yiğitcan’ı kabul etti

 Spor Dairesi Müdürü Alkan Değirmencioğlu, 25-30 Haziran 2018 tarihleri arasında İspanya’nın Torragono kentinde düzenlenecek olan 18. Akdeniz Oyunları’nda Türkiye Cumhuriyeti Atletizm Milli Takımı adına yarışacak olan ülkemiz atletlerinden Yiğitcan Hekmioğlu ve antrenörü Celal Keleş’i kabul etti.

Devamı
Posted: Haz 21, 2018

Esentepe Erdal Barut Stadı’na çim ekimi yapıldı

Spor Dairesi Müdürlüğü, daha önce ‘Kikiu’ olduğu gerekçesiyle kurutma yöntemine başvurduğu Esentepe Erdal Barut Stadı’na ‘Bermuda’ türü çim ekimini gerçekleştirdi.

Devamı
Posted: Haz 18, 2018

Doğancı Emek Stadı’nda çim ekimi tamamlandı

Spor Dairesi Müdürlüğü, geçtiğimiz ay bakıma alınan ve sulama sistemiyle birlikte zeminini tamamen değiştirdiği Doğancı Emek Stadı’nda çim ekimini de tamamlayarak sahayı sulamaya başladı.

Devamı
Posted: Haz 14, 2018

Erhürman'dan Bayram Ziyareti

 KKTC Başbakanı Tufan Erhürman, Başbakanlığa bağlı dairelere gerçekleştirdiği Ramazan Bayramı ziyaretleri çerçevesinde Spor Dairesi’ni de ziyaret ederek, daire personelinin bayramını kutladı.

Devamı
RSS
1234