Posted: Haz 28, 2019

Cankurtaran Kursu Gerçekleşti

Spor Dairesi Müdürlüğü ve Su Sporları Federasyonu’nun organize ettiği Bronz ve Gümüş Cankurtaran Kursu, geçtiğimiz günlerde gerçekleştirildi.

Devamı
Posted: Haz 25, 2019

Atatürk Stadı Pırıl Pırıl

   Spor Dairesi Müdürlüğü’nün, futbol liglerinin tamamlanmasıyla birlikte bakıma aldığı Lefkoşa Atatürk Stadı’ndaki çalışmalar neticesini vermeye başladı.

Devamı
Posted: Haz 11, 2019

Olağanüstü Genel Kurul Çağrısı

Cimnastik Federasyonu Başkan ve Yönetim Kurulu’nun görevinden ayrılması ile aşağıda belirtilen gündem maddeleri doğrultusunda üye kulüpler ile Olağanüstü Genel Kurul yapılacaktır.

Devamı
Posted: Haz 11, 2019

Bağcıl ve Denizli Sahaları bakıma alındı

Spor Dairesi Müdürlüğü, futbol sezonunun tamamlanmasıyla birlikte tüm bölgelerde başlattığı saha bakım-onarım çalışmalarına tüm hızıyla devam ediyor.

Devamı
Posted: Haz 3, 2019

Salon 32 yıl sonra yenilendi

Yapımına 1987 yılında başlanıp 1990 yılında tamamlanan Lefkoşa’daki Atatürk Spor Salonu’nın çatısı ve parkeleri tarihinde ilk kez değişti ve yenilenmiş haliyle yarın açılıyor

FIBA ONAYLI PARKE:

Açıldığı tarihten günümüze parke zemini hiç yenilenmeyen Atatürk Spor Salonu, FIBA’dan onaylı yeni 22 milim parkeleri, ısı yalıtımlı çatısı, engelli giriş çıkışı ve tribünleri ile yarın oynanacak hentbol erkekler final serisi ilk maçıyla açılacak. 1150 metrekarelik parkesi değişen salona yeni alüminyum hentbol kalesi takıldı, basketbol potaları takılacak. Spor Dairesi Müdürü Alkan Değirmencioğlu salon için yaklaşık 1 Milyon 500 bin TL harcandığını açıkladı

 

Ahmet ÖZSOY

Devamı
RSS