Posted: May 28, 2020

Atatürk Spor Kompleksinde temizlik yapıldı

Spor Dairesi Müdürlüğü, Covid-19 süreci öncesinde son olarak mart ayı başında Lefkoşa Türk Belediyesi ile işbirliği yaparak çevre temizliği ve bakımı yaptığı Lefkoşa Atatürk Spor Kompleksi’nde, Covid-19 sonrasında yeni bir çevre temizliği gerçekleştirdi.

Devamı
Posted: May 27, 2020

Özbilgehan, KKTC MOK Başkanıyla görüştü

Spor Dairesi Müdürü Mehmet Özbilgehan, KKTC Milli Olimpiyat Komitesi Başkanı Dursun Koç ile bir araya gelerek bir görüşme gerçekleştirdi.

Devamı
Posted: May 23, 2020

Dana'dan kutlama mesajı

Spor Dairesi Genel Yönetim Kurulu Başkanı Kemal Deniz Dana, Türkiye Tekerlekli Sandalye Basketbol 1.Ligi'nde şampiyon olan KKTC Tekerlekli Sandalye Basketbol takımını kutladı.

Devamı
Posted: May 22, 2020

Rifat Şener Güreş Salonu yenilendi

Spor Dairesi Müdürü Mehmet Özbilgehan ve Spor Dairesi Müdür Muavini Mustafa Sütcü, Güreş Federasyonu’nun Rifat Şener Salonu’ndaki tadilat çalışmalarını yerinde gözlemleyerek Güreş Federasyonu Başkanı Hüseyin Kavaz’dan çalışmalarla ilgili bilgi aldılar.

Devamı
Posted: May 20, 2020

21 spor federasyonuna onay çıktı

Spor Dairesi Müdürü Mehmet Özbilgehan, Sağlık Bakanlığı ile yürüttükleri görüşmelerin ardından,  21 Mayıs tarihinden itibaren 21 spor federasyonu ile dağcılık ve yürüyüş sporlarıyla uğraşanlara bireysel branşlarda temassız antrenmanlara başlama izni verildiğini açıkladı.

Devamı
RSS
12