Posted: Ara 28, 2018

Karabetça’dan önemli başarı

Amerikan Yüzme Derneği tarafından bu yıl 4-9 Eylül 2018 tarihleri arasında Los Angles’ta gerçekleştirilen ve dünyaca ünlü yüzme eğitmenlerinin katıldığı seminerde, ülkemizin başarılı yüzücü eğitmenlerinden Mert Karabetça’ya ödül verildi.


Devamı
Posted: Ara 21, 2018

Yeni yönetim kurulu ilk toplantısını yaptı

Geçtiğimiz hafta gerçekleştirilen XII. Spor Şurası’nda yapılan seçim sonrasında yeniden Spor Dairesi Genel Yönetim Kurulu’na seçilen üç isim; Turgut Karamanoğlu, Cemal Konnolu ve Umar Göker, dün gerçekleştirilen haftalık olağan yönetim kuruluna katıldılar.


Devamı
Posted: Ara 20, 2018

Raif Özgüren’i kaybettik!

Uzun yıllar ülke sporuna büyük hizmetler veren, Bayrak Radyo Televizyon Kurumu program yapımcısı ve sunucusu, spor yazarı, gazeteci Raif Özgüren’i kaybetmenin derin üzüntüsü içerisinde olduklarını dile getiren Spor Dairesi Müdürü Alkan Değirmencioğlu, merhuma Allah’tan rahmet, ailesi ve tüm spor camiasına da daha başsağlığı diledi.

Devamı
Posted: Ara 19, 2018

İskele Cumhuriyet Stadı’na yeni trafo takıldı

Spor Dairesi Müdürlüğü ve Kıbrıs Türk Elektrik Kurumu işbirliğiyle İskele Cumhuriyet Stadı’na yeni trafo takıldı.


Devamı
Posted: Ara 18, 2018

Canbulat Stadı 29 Aralık'ta açılıyor!

Spor Dairesi Müdürlüğü’nün sentetik zeminini yenilediği ve Mağusa Türk Gücü’nün ev sahibi olduğu karşılaşmaların oynanacağı Mağusa Canbulat Stadı, 29 Aralık 2018 Cumartesi günü Mağusa Türk Gücü ile Küçük Kaymaklı arasında oynanacak olan K-Pet Süper Ligin 15.hafta maçı ile resmen hizmete girecek.

Devamı
RSS
12