Posted: Kas 30, 2018

Dipkarpaz Sahası yeni sezona hazır

Başbakan Tufan Erhürman’ın talimatı ve Spor Dairesi’nin girişimleriyle bir süre önce bakıma alınan Dipkarpaz Sahası yeni sezona hazırlandı.

Devamı
Posted: Kas 14, 2018

LTTFF'den Değirmencioğlu'na ziyaret

KKTC’nin 35.kuruluş yıldönümü dolayısıyla gerçekleştirilen “Cumhuriyet Kupası” etkinliğine katılmak için adamızda bulunan Londra Türk Toplumu Futbol Federasyonu yetkilileri, Spor Dairesi’ni ziyaret ederek Daire Müdürü Alkan Değirmencioğlu ile görüştü.

Devamı
Posted: Kas 13, 2018

Boşnak heyetten Spor Dairesi'ne ziyaret

Bir dizi temaslarda bulunmak ve KKTC’nin 35.kuruluş yıldönümü etkinliklerinde yer almak için adamızda bulunan Bosna-Hersek Zenica-Doboj Kantonu Eğitim, Kültür, Spor ve Bilim Bakanı Mensur Sinanoviç ve Dostluk Köprüsü Sivil Toplum Organizasyonu Başkanı Jasmin İmamoviç, temasları çerçevesinde Spor Dairesi’ni de ziyaret etti.

Devamı
Posted: Kas 8, 2018

Spor Şura'sı Aralık ayında yapılıyor

67/99 Sayılı Beden Eğitimi ve Spor Yasası’nın 22. maddesi kuralları uyarınca, Beden Eğitimi ve Spor konularında ülke gerçeklerine uygun bir şekil vermek, Beden Eğitimi ve Sporun yaygınlaşması, gelişmesi ve kalkınması için tavsiyelerde bulunmak üzere toplanan Spor Şura’sının XII. si bu yıl 12-13-14 Aralık 2018 tarihlerinde Lefkoşa Açıköğretim Fakültesi’nde yapılacaktır.

Devamı
RSS