Posted: Tem 30, 2018

Geçitkale'de çalışmalar başladı

Spor Dairesi Müdürlüğü tarafından daha önceden ihaleye çıkılan ancak ihaleye katılan herhangi bir firma olmaması sebebiyle ülkemizdeki yerel seçimler sonrasına sarkan Geçitkale Futbol Sahası’nın sentetik zemine dönüştürülmesi için çalışmalar başlatıldı.

Devamı
Posted: Tem 26, 2018

Geçitkale Sahası'nın ihalesi sonuçlandı

Spor Dairesi Müdürlüğü tarafından daha önceden ihaleye çıkılan ancak ihaleye katılan herhangi bir firma olmaması sebebiyle ülkemizdeki yerel seçimler sonrasına sarkan Geçitkale Futbol Sahası’nın sentetik zemine dönüştürülmesi projesi, yerel seçimler sonrasında yeniden ihaleye çıkılarak bu kez sonuçlandı.

Devamı
Posted: Tem 24, 2018

Kıtalararası şampiyon olan Doğukan 'tarih yazdı'

55 farklı ülkeden toplam 2 bin 419 yüzücü katıldığı 30. Samsung Boğaziçi Kıtalararası Yüzme Yarışı’nda KKTC’den Doğukan Uluç birinci oldu.

Devamı
Posted: Tem 24, 2018

Merve-Betül Çifti Türkiye Şampiyonu

Türkiye Voleybol Federasyonu tarafından düzenlenen TVF Plaj Voleybolu Kulüpler Ligi final müsabakaları, sonunda Çamlıkspor hem birinciliği hem ikinciliği elde etti. 

Devamı
Posted: Tem 24, 2018

Alnar, Hollanda’da tarih yazdı

Hollanda’nın Veldhoven Kentinde devam eden Avrupa Gençler Bilardo Şampiyonası’nda sporcumuz Mustafa Alnar, U19 kategorisinde Avrupa İkinciliğine ulaştı ve gümüş madalyanın sahibi oldu.

Devamı
RSS
123