Posted: Eyl 30, 2019

Lefkoşa'da Ralli Heyecanı Yaşandı

KKKTC Başbakanlık katkıları ile ve Lefkoşa Türk Belediyesi’nin ev sahipliğinde ,Kuzey Kıbrıs Turing ve Otomobil Kurumu (KKTOK) koordinatörlüğünde beşincisi yapılan Kıbrıs Rallisi'nde Lefkoşa Özel Seyirci Etabı bu yıl bir kez geçildi.

Devamı
Posted: Eyl 26, 2019

Lefkoşa'yı Ralli Heyecanı Sardı

Avrupa’nın en önemli motorspor organizasyonu olan ve yıllardır gerçekleştirilen Cyprus Rally, bu yıl 27-29 Eylül tarihleri arasında yapılıyor. Cyprus Rally kapsamında 2014 yılında ilk kez gerçekleşen ve iki toplumlu olarak organize edilen Lefkoşa Şehir İçi Özel Etabı bu yıl da gerçekleşecek.

Konuyla ilgili bugün gerçekleştirilen basın toplantısına, Başbakan Ersin Tatar, Spor Dairesi Müdürü Mehmet Özbilgehan, Gençlik Müdürü Hasan Eren, Spor Dairesi Yönetim Kurulu Başkanı Kemal Deniz Dana, Spor Dairesi Dışilişkiler Sorumlusu Sertaç Bozatlı, Kıbrıs Rum Otomobil Kurumu Başkanı Antonis Michalides ve KKTOK Başkanı Tigin Kişmir ile KKTOK yetkilileri katıldı.

Devamı
Posted: Eyl 3, 2019

Okçuluk Federasyonu Başkanı Değişmedi

KKTC Okçuluk Federasyonu’ndaki başkanlık görevinden geçtiğimiz hafta ayrılacağını dile getiren Ferdi Çiftçi, dün Spor Dairesi Müdürü Mehmet Özbilgehan ile yaptığı görüşmenin ardından görevine devam etme kararı aldı.

Devamı
Posted: Eyl 3, 2019

Spor Dairesi Çim Biçme Makinesi Aldı

Spor Dairesi Müdürlüğü, ihtiyaç duyduğu 6 adet Çim Biçme Traktörü’nü ihale yoluyla tedarik etti. İhale Komisyonu’nun çıktığı ihaleyi kazanan EKDAL Enterprises Ltd, 6 adet Çim Biçme Traktörü’nü Spor Dairesi’ne teslim etti. Toplam 130 Bin TL + KDV’ye mal olan Çim Biçme Traktörlerini teslim alan Spor Dairesi Müdürlüğü, bünyesi altındaki Lefkoşa, Girne, Mağusa, Güzelyurt, İskele ve Lefke’deki bölge müdürlüklerine Çim Biçme Traktörlerini gönderdi.

Devamı
RSS