Posted: Eyl 26, 2018

Atletizm haberi gerçeği yansıtmıyor

Spor Dairesi Müdürlüğü, bugün (26 Eylül 2018) yerel bir gazetemizde çıkan “300 bin TL bulamadık” başlıklı haberin gerçeği yansıtmadığını açıkladı.

Devamı
Posted: Eyl 20, 2018

Masa Tenisi Federasyonu'ndan Değirmencioğlu'na ziyaret

Spor Dairesi Müdürü Alkan Değirmencioğlu, KKTC Masa Tenisi Federasyonu Başkanı Mustafa Bekiroğluları, federasyon yöneticilerini ve hem Türkiye’de, hem de uluslararası arenada başarılı olup dereceye giren Masa Tenisi sporcularını kabul etti.

Devamı
Posted: Eyl 18, 2018

Değirmencioğlu, Dağdelen ve Arhan’ı tebrik etti

Spor Dairesi Müdürü Alkan Değirmencioğlu, geçtiğimiz günlerde Güney Afrika’nın Port Elizabeth kentinde gerçekleştirilen, Nelson Mandela Ironman 70.3 Dünya Şampiyonası'nda başarılı olarak finişe uzanan Ares Spor Kulübü'nün sporcuları Cem Dağdelen ile Hüseyin Arhan’ı kabul ederek başarılarından ötürü tebrik etti.

Devamı
Posted: Eyl 17, 2018

'İskele Cumhuriyet Stadı haftaya hazır'

Spor Dairesi Müdürü Alkan Değirmencioğlu, 14 Eylül 2018 Cuma günü bir basın yayın organında yer alan İskele Cumhuriyet Stadı’ndaki çalışmalarla ilgili olarak endişe edilecek bir durumun olmadığını açıkladı.

Devamı
Posted: Eyl 17, 2018

Spor Kültürü, Spor Eğitimi ve Yetenek Seçmeleri Semineri başladı

KKTC Başbakanlık, Spor Dairesi Müdürlüğü, Eğitim Bakanlığı Eğitim Ortak Hizmetler Dairesi Müdürlüğü ve Lefke Avrupa Üniversitesi himayelerinde; Spor Kültürü, Spor Eğitimi ve Yetenek Seçmeleri Semineri başladı.

Devamı
RSS
12