Posted: Ara 31, 2019

Özbilgehan, spor camiasının yeni yılını kutladı

Spor Dairesi Müdürü Mehmet Özbilgehan, 2019’u uğurlayıp 2020 yılına girerken bir mesaj yayınlayarak, genelde tüm Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti halkının, özelde de tüm ülke spor camiasının yeni yılını kutladı.

Devamı
Posted: Ara 24, 2019

Özbilgehan, görev süresini değerlendirdi

 Spor Dairesi Müdürü Mehmet Özbilgehan, beş aylık görev süresini değerlendirdi. UBP-HP Koalisyon Hükümeti’nin kurulmasının ardından Spor Dairesi Müdürlüğü’ne atanan Mehmet Özbilgehan, beş aylık görev süresi içerisinde yaptıklarını ve yapmaya çalıştıklarını anlattı.

Devamı
Posted: Ara 23, 2019

Özbilgehan, başarılı sporcuları kutladı

 Amerika Birleşik Devletleri’nin Atlantic City kentinde düzenlenen WBFF Dünya Şampiyonası’nda ülkemizi başarıyla temsil eden Kemal Özekmekçi ve Sel Sarıtaş, Spor Dairesi’ni ziyaret ederek daire müdürü Mehmet Özbilgehan ile görüştü.

 

Devamı
Posted: Ara 19, 2019

Heyet, Ankara temaslarını tamamladı

 KKTC Başbakanlığa bağlı Spor Dairesi ve Gençlik Dairesi Müdürlüğü’nden oluşan heyetin, Türkiye Cumhuriyeti Gençlik ve Spor Bakanlığı yetkilileri ile Ankara’da gerçekleştirdikleri ziyaret ve görüşmelerin ikinci günü tamamlandı.

Devamı
Posted: Ara 18, 2019

Ankara'ya ziyaret gerçekleştirildi

KKTC Başbakanlığa bağlı Spor Dairesi ve Gençlik Dairesi Müdürlüğü’nden oluşan bir heyet, Türkiye Cumhuriyeti Gençlik ve Spor Bakanlığı yetkilileri ile görüşmek ve bir takım işbirliği yapmak için Türkiye’nin Başkenti Ankara’ya gitti.

Devamı
RSS
12