Posted: Eki 25, 2019

Özbilgehan, Göçmenköy Stadı'nı inceledi

    Spor Dairesi Müdürü Mehmet Özbilgehan, beraberindeki bir heyetle yoğun yağışlar sonrasında kullanılamaz hale gelen Göçmenköy Stadı’nı inceledi.

Devamı
Posted: Eki 25, 2019

Soruşturma Komitesi kuruluyor

  Spor Dairesi Genel Yönetim Kurulu, 2017 yılında yapımı tamamlanan ancak yapıldığı tarihten itibaren yağan yoğun yağışlar sonrası kullanılamaz hale gelen sentetik zeminli Göçmenköy Stadı ve Spor Dairesi’ne bağlı diğer sentetik sahaların denetlenmesi için bir “Soruşturma Komitesi” kurulmasını kararlaştırdı.

Devamı
Posted: Eki 24, 2019

Taekwondocular Spor Dairesi'ni ziyaret etti

Bu yıl 19.’su gerçekleştirilen Uluslararası Dr. Fazıl Küçük Spor Oyunları kapsamında Taekwondo Federasyonu’nun organize ettiği oyunlar için adamızda bulunan konuk heyetler, Spor Dairesi’ni ziyaret etti.

Devamı
Posted: Eki 22, 2019

Konuk heyetler Spor Dairesi'ni ziyaret etti

KKTC Hentbol Federasyonu’nun düzenlediği erkekler 18 yaş altı (U18)  Cumhuriyet Kupası için adamızda bulunan Türkiye, Kosova ve Özbekistan Milli Takımları’nın sporcu ve yöneticileri, Spor Dairesi’ni ziyaret ederek daire müdürü Mehmet Özbilgehan ile görüştü.

Devamı
Posted: Eki 21, 2019

Özbilgehan, konuk heyetleri kabul etti

Spor Dairesi Müdürü Mehmet Özbilgehan, Güreş Federasyonu’nun düzenlediği oyunlara katılmak için adamıza gelen Türkiye, Kosova ve Bulgaristan ekiplerinin kafile başkanlarını kabul etti.

Devamı
RSS
1234