Posted: Eki 17, 2018

Lefke 16 Ağustos Stadı’na yeni trafo!

Spor Dairesi Müdürlüğü ve Kıbrıs Türk Elektrik Kurumu işbirliğiyle Lefke 16 Ağustos Stadı’na yeni trafo takılması için çalışmalar başladı.

Devamı
Posted: Eki 17, 2018

Masa Tenisi’nde oyunlar tamamlandı

18. Uluslararası Dr. Fazıl Küçük Spor Oyunları kapsamında gerçekleştirilen Masa Tenisi organizasyonu tamamlanırken, ülkemize “Avrupa Şampiyonu” unvanıyla gelen Romanya kızları tüm kategorilerde birincilik elde etti. 

Devamı
Posted: Eki 16, 2018

Değirmencioğlu, Kerim Koç’u kabul etti

Bu yıl 18.’si gerçekleştirilen Uluslararası Dr. Fazıl Küçük Spor Oyunları çerçevesinde adamızda bulunan Türkiye Masa Tenisi Federasyonu Başkanı Kerim Koç ve beraberindeki heyet, KKTC Başbakanlık Spor Dairesi Müdürü Alkan Değirmencioğlu’nu ziyaret etti.

Devamı
Posted: Eki 15, 2018

Üner Berkalp Stadı’nın hakem odaları kışa hazır!

Spor Dairesi Müdürlüğü, Güzelyurt Üner Berkalp Stadı’ndaki hakem odalarının, sahaya kadarki toprak olan zemini parke döşettirerek, hakemlerin özellikle kış aylarında yaşadıkları sıkıntıyı gidermiş oldu.

Devamı
Posted: Eki 15, 2018

Kırgızistan Olimpiyat Komitesi Başkan Yardımcısı, Değirmencioğlu'nu ziyaret etti

Bu yıl 18.’si gerçekleştirilen Uluslararası Dr. Fazıl Küçük Spor Oyunları için adamızda bulunan Kırgızistan Olimpiyat Komitesi Başkan Yardımcısı Yrysberk Maatkabylov, Spor Dairesi Müdürü Alkan Değirmencioğlu’nu ziyaret etti.

Devamı
RSS
123