Yiğitcan gururlandırdı

Yiğitcan gururlandırdı

  Romanya’da gerçekleştirilen Atletizm Şampiyonası’nda Türkiye Milli Takımı adına koşan ülkemiz atletlerinden Yiğitcan Hekimoğlu, elde ettiği 10.33’lük dereceyle birinci olarak hepimizi gururlandırdı.

 Akdeniz Oyunları ve Avrupa Şampiyonası hedefiyle Romanya’da yarışan atletimiz Yiğitcan Hekimoğlu adına konuşan antrenörü Celal Keleş, elde edilen 10.33’lük derecenin, 2.3 m/sn hızla esen rüzgar sebebiyle halen Reşat Oğuz’a ait olan 10.38’lik KKTC rekorundan daha iyi olmasına rağmen rekor olarak sayılamadığını söyledi. Yiğitcan Hekimoğlu, Türkiye Milli Takımıyla 4x100 m takımıyla da yarışmada birinci olarak Akdeniz Oyunları’nda bu branşta da yarışma hakkı elde etti.

  Yiğitcan Hekimoğlu, 6 Haziran 2018 tarihinde yine Türkiye Milli Takımıyla bu kez Bosna-Hersek’te düzenlenecek olan yarışmada boy gösterecek. Yiğitcan Hekmioğlu’nu elde ettiği başarılardan ötürü kutlayan Spor Dairesi Müdürü Alkan Değirmencioğlu, Yiğitcan’ın elde ettiği başarılarla ülkemizi gururlandırdığını ifade ederek, daire olarak her zaman kendisine inandıklarını ve destek verdiklerini, bundan sonraki süreçte de maddi-manevi her türlü desteği vereceklerini sözlerine ekledi.

Print
Posted: Haz 4, 2018,
Categories: Haberler,
Comments: 0,
Tags: