Açılışa Başbakan Tatar da katıldı

Açılışa Başbakan Tatar da katıldı

 Spor Dairesi Müdürlüğü’nün organize ettiği ve bu yıl 19.’su gerçekleştirilen Uluslararası Dr. Fazıl Küçük Spor Oyunları, Anıttepe’de gerçekleştirilen anma töreniyle resmen başladı.

   Açılışta yetkililer ve Dr. Fazıl Küçük’ün ailesinin yanı sıra, organizasyonda yer alan federasyonların sporcu ve yöneticileri de yer aldı. Anıttepe’deki anma töreninde Dr. Fazıl Küçük’ün oğlu Mehmet Küçük, Spor Dairesi Müdürü Mehmet Özbilgehan ve Organizasyon Komitesi adına Hasan Gazioğlu birer konuşma gerçekleştirdi.

 

Açılış törenine Başbakan Tatar da katıldı  

   Organizasyonun ilk gününde Bilardo Federasyonu’nun organize ettiği oyunlar öncesinde Acapulco Hotel’de gerçekleştirilen açılış törenine KKTC Başbakanı Ersin Tatar, Ekonomi ve Enerji Bakanı Hasan Taçoy ve çok sayıda yetkili de katıldı. Açılışta Başbakan Ersin Tatar, konuk heyetler için İngilizce bir konuşma gerçekleştirdi. Açılış töreninin ardından Bilardo Federasyonu’nun gerçekleştirdiği oyunlar start aldı. Bilardo’da oyunlar 12 Ekim’de tamamlanacak. Altı dalda, 25 farklı ülkeden toplam 385 sporcu ve yöneticinin katılımıyla gerçekleştirilen oyunlar, 26 Ekim 2019 tarihinde tamamlanacak.

 

 

 

Print
Posted: Eki 9, 2019,
Categories: Haberler,
Comments: 0,
Tags: